Gezonde pita

Bekijk onze recepten
N
Ultieme smaakervaring
N
Kwaliteit staat centraal
N
Gecertificeerd Halal & IFS
Home » Gezonde pita

Ben je de trotse eigenaar van een horecazaak en bied jij je klanten graag de keuze uit gezonde pita’s? Daddy Cool is hét adres voor de aankoop van bijvoorbeeld vegetarisch pitavlees voor vegetarische pitabroodjes. Dankzij ons ruime assortiment halal vlees zit je bij ons helemaal goed voor diverse maaltijden. Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Interesse in onze producten?

Bekijk onze producten

Gezonde pita als voedzame maaltijd

Een gezonde pita is een voedzame maaltijd. Dit geldt ook voor een vegetarische pita. Met een pitabroodje met extra groenten serveer jij je gasten een gezonde pita waar ze ongetwijfeld van smullen. Er doen zich allerlei nieuwe kansen voor nu steeds meer mensen besluiten om vegetarisch te eten. Daarom is de keuze voor een vegetarische pita snel gemaakt. Natuurlijk vind je in ons assortiment ook allerlei soorten halal vlees. Met een ruim aanbod aan producten hebben we voor elke horecaondernemer een passend assortiment.

Doe inspiratie op voor jouw restaurant

Heb je recent je restaurant geopend of sta je op het punt je zaak te openen? Kies voor gezonde en vegetarische gerechten en spreek daarmee een interessante doelgroep aan. Wil je graag eens wisselen van menukaart? Doe inspiratie op voor nieuwe menu’s en bekijk hiervoor onze recepten. Ga bijvoorbeeld voor een pizza kebab of een rijstsalade met kebab.

Bestel gezonde pita’s

Vegetarische pita’s voor jouw horecazaak laat je het best leveren door Daddy Cool. Met een vegetarische focus bedienen we een steeds grotere groep klanten. Al onze producten zijn IQF verpakt of ingevroren, dus kwaliteit is te allen tijde gegarandeerd. Wil je gezonde pita’s bestellen voor je bedrijf? Stuur een e-mail naar info@daddy-cool.be en geef je bestelling direct aan ons door. Heb je vragen? Bel dan naar +32 3 633 55 00.

Vragen over onze producten?

6 + 4 =

KEBAB

Authentic KEBAB postzegelsnit

  • Kebab lamellen op basis van kippen en rundvlees
  • Kant-en-klaar product – IQF losgevroren – Portioneerbaar – Halal product
  • Inhoud verpakking: 1,5 kg – 10 kg
Bereidingswijze:
Bain-marie
Grill
Microgolf
Oven
Wokpan

KEBAB

Authentic KEBAB lamellen

  • Kebab lamellen op basis van kippen en rundvlees
  • Kant-en-klaar product – IQF losgevroren – Portioneerbaar – Halal product
  • Inhoud verpakking: 1 kg – 10 kg
Bereidingswijze:
Bain-marie
Grill
Microgolf
Oven
Wokpan

KEBAB

Kebab reepjes

  • 100% kipfiletgehakt
  • Kant-en-klaar product – IQF losgevroren – Portioneerbaar
  • Inhoud verpakking: 1,5 kg
Bereidingswijze:
Bain-marie
Grill
Microgolf
Oven
Wokpan