Kant-en-klaar pitavlees

Bekijk onze recepten

N
Ultieme smaakervaring
N
Kwaliteit staat centraal
N
Gecertificeerd Halal & IFS
Home » Kant-en-klaar pitavlees

Tijdens enorme drukte in je horecazaak is het fijn als je weinig tijd kwijt bent aan het bereiden van een gezonde maaltijd. Met kant-en-klaar pitavlees komen we jou bij Daddy Cool hierin tegemoet. Het pitavlees is van goede kwaliteit en je hoeft het alleen maar op te warmen. Je gasten genieten ongetwijfeld van wat je hen serveert. Bekijk daarom het uitgebreide assortiment vlees dat wij aanbieden.

Interesse in onze producten?

Bekijk onze producten

Kant-en-klaar pitavlees voor in pitabrood

Kant-en-klaar pitavlees van Daddy Cool is perfect geschikt voor in een pitabroodje. Ook pitabrood maakt deel uit van onze producten. Naast pitavlees en pitabrood vind je in ons uitgebreide assortiment diverse halal producten, waaronder halal snacks. Zo doe je al je aankopen voor je restaurant bij Daddy Cool. Dankzij onze vegetarische focus kunnen ook op vegetariërs gerichte ondernemers bij ons terecht. Kies bijvoorbeeld voor onze vegetarische kebab of een vegetarische pita.

Voorgegaarde diepvries pita

Wat is kant-en-klaar pitavlees zonder voorgegaarde diepvries pita? Dit product is eveneens bij Daddy Cool verkrijgbaar. Je hoeft het alleen te ontdooien, op te warmen en te vullen met kant-en-klaar pitavlees. Voorgegaarde diepvries pita is ideaal voor al je gerechten uit het Midden-Oosten. Aangezien alles is voorgegaard, bespaar je flink wat tijd en serveer je binnen een kort tijdsbestek een gezonde en voedzame maaltijd aan je gasten.

Pitavlees van een gecertificeerde leverancier

Pitavlees of pitabrood bij Daddy Cool bestellen, is om verschillende redenen voor jou interessant. Zo is al ons voedsel IQF verpakt. We hechten namelijk veel waarde aan kwaliteit en voedselveiligheid en beschikken we over de nodige certificaten. Daarnaast is al het eten smaakvol en voedzaam. Zoek je een leverancier van kant-en-klaar pitavlees en voorgegaarde diepvries pita? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Stuur dan een e-mail naar info@daddy-cool.be. Natuurlijk kun je ons ook bereiken door te bellen naar +32 3 633 55 00 of ons contactformulier invullen.

Vragen over onze producten?

4 + 4 =

KEBAB

Authentic KEBAB postzegelsnit

  • Kebab lamellen op basis van kippen en rundvlees
  • Kant-en-klaar product – IQF losgevroren – Portioneerbaar – Halal product
  • Inhoud verpakking: 1,5 kg – 10 kg
Bereidingswijze:
Bain-marie
Grill
Microgolf
Oven
Wokpan

KEBAB

Authentic KEBAB lamellen

  • Kebab lamellen op basis van kippen en rundvlees
  • Kant-en-klaar product – IQF losgevroren – Portioneerbaar – Halal product
  • Inhoud verpakking: 1 kg – 10 kg
Bereidingswijze:
Bain-marie
Grill
Microgolf
Oven
Wokpan

KEBAB

Kebab reepjes

  • 100% kipfiletgehakt
  • Kant-en-klaar product – IQF losgevroren – Portioneerbaar
  • Inhoud verpakking: 1,5 kg
Bereidingswijze:
Bain-marie
Grill
Microgolf
Oven
Wokpan