N
Ultieme smaakervaring
N
Kwaliteit staat centraal
N
Gecertificeerd Halal & IFS
Home » Pitabrood

Pitabrood en shoarma zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit platte brood met een zachte korst wordt bijvoorbeeld geserveerd bij een broodje shoarma, maar ook bij vlees zoals kebab of gyros. Wil je dit brood bestellen voor de gerechten die je aanbiedt op je menukaart? Ontdek het veelzijdige aanbod van Daddy Cool!

Interesse in onze producten?

Bekijk onze producten

Bestel pitabrood voor in je keuken

Pitabrood is afkomstig van de Bedoeïenen en is een van de oudste broodsoorten ter wereld. Dit traditionele brood uit het Midden-Oosten wordt verwarmd, doormidden gesneden en gevuld met onder meer kebab, shoarma of gyros. Naast pitabrood vind je ook dit kant-en-klare vlees in ons uitgebreide assortiment. We verkopen zelfs vegetarische kebab. Het vlees is al voorgegaard. Je hoeft het dus alleen maar op te warmen en in het brood te stoppen. Wil je graag variëren met de gerechten op je menukaart? Doe dan inspiratie op bij onze originele recepten en serveer je gasten eens een ander gerecht.

Ook voor vegetarisch pitabrood

Het is altijd interessant om pitabrood of andere kant-en-klare producten door ons te laten leveren. Zo is ons voedsel verpakt volgens de IQF-methode. Hiermee garanderen we halal vlees van uitstekende kwaliteit en zetten we maximaal in op voedselveiligheid. Bij Daddy Cool brengen we ook steeds meer vegetarische producten op de markt, zoals vegetarische kebab en falafel. Doe er je voordeel mee voor jouw horecazaak. Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Stuur een e-mail naar info@daddy-cool.be of bel naar +32 3 633 55 00. We geven snel antwoord op je vraag.

Vragen over onze producten?

3 + 5 =

KEBAB

Authentic KEBAB postzegelsnit

  • Kebab lamellen op basis van kippen en rundvlees
  • Kant-en-klaar product – IQF losgevroren – Portioneerbaar – Halal product
  • Inhoud verpakking: 1,5 kg – 10 kg
Bereidingswijze:
Bain-marie
Grill
Microgolf
Oven
Wokpan

KEBAB

Authentic KEBAB lamellen

  • Kebab lamellen op basis van kippen en rundvlees
  • Kant-en-klaar product – IQF losgevroren – Portioneerbaar – Halal product
  • Inhoud verpakking: 1 kg – 10 kg
Bereidingswijze:
Bain-marie
Grill
Microgolf
Oven
Wokpan

KEBAB

Kebab reepjes

  • 100% kipfiletgehakt
  • Kant-en-klaar product – IQF losgevroren – Portioneerbaar
  • Inhoud verpakking: 1,5 kg
Bereidingswijze:
Bain-marie
Grill
Microgolf
Oven
Wokpan